Pripyat City from above
maart 5, 2020
Decay Theatre
maart 19, 2020

Bureau Central

Eindelijk …… na 7 jaar ……. mag hij van de “to do” lijst. Het was het wachten waard, waarom duurde het zolang. Ze lag niet op de route, ze was niet open, elke keer was er iets aan de hand.
Deze zondag ochtend rijden we er weer naar toe, een lokatie waarvan we weten dat er van alles aan de hand zou kunnen zijn en …… gelukkig ze is toegankelijk; Bureau Central opent haar deuren

Ooit gebouwd (1720) dienstdoende als hoofdgebouw voor de staalfabriek. Her gebouw is gebouwd in een bijzonder grote L-vorm. De entree alleen al is imposant, alles is imposant. Duidelijk is dat dat het doel was als  je hier als klant kwam. Je moest en zou onder de indruk zijn van het bedrijf, 3 verdiepingen hoog. Dat is gelukt. Aan weerskanten van de de lange hal tref je de kantoren. Aan de korte zijde de grote imposante hal met koepelraam, deze is inmiddels door de jaren heen behoorlijk verweerd en neer geslagen op de grond. Zowel onder als boven treffen we de oude kantoor ruimtes aan. De natuur neemt zo langzamer hand het bedrijf over.
De art-deco stijl is in elke ruimte direct te herkennen, een stijl waar ik bijzonder van houdt. Kijk naar de trappen die zijn neergezet…..

De lichtinval door de diverse ramen en glasvloertegels brengen een bijzonder effect aan elk beeld wat we schieten.

 

 

 

Bureau Central
  • Algemene staat
  • Toegankelijkheid
  • Details [it's all in the details]
3.3

Samenvatting

De toegankelijkheid wil nog wel eens wisselen, alsmede de beveiliging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
21 − 1 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.