Usine Bobins Rouges
november 25, 2019
Terre Rouge
november 27, 2019

Chateau Cinderella

Soms weet je dat je een locatie snel moet doen, snel om ervoor te zorgen dat je op tijd bent voor “de bussen” komen. Zo ook met Chateau Cinderella, deze stond al zo’n 3 jaar op onze lijst om te doen en elke keer kwam het er niet van. Ze lag niet op de route, er kwam een andere tussendoor etc. etc…. je kent het wel. November dit jaar [veel te laat dus] is het dan eindelijk zo ver. Het moment dat ik binnenstap ……. kan ik me wel voor mijn kop slaan. Allemachtig wat is ze toegetakeld. Met de info dit ik ruim 3 jaar geleden al had…… mijn hemel. En de bussen …. ja….. ze stopten voor de deur 🙁

Chateau Cinderella

Het Chateau dateert al van zo’n honderd jaar geleden, echter is er van die tijd niet veel info te vinden. Wel is bekend dat het chateau jaren geleden dienst deed als al hoogstaand hotel-restaurant. De kok was eigenaar van het bedrijf en pand. Op het moment dat het bedrijf floreerde bedacht hij om nog een onderneming te starten in het buitenland, daarmee zijn gedachten enigszins los te laten van Cinderella. Dat werd de ondergang!
De zaak werd voortgezet door zijn zakenpartner, echter kon hij dit niet zo goed managen als hij zelf.  Het bedrijf ging failliet.
Cinderella werd in een later stadium te koop aangeboden aan investeerders, echter bleek de vraagprijs veel te hoog. Laatst dienstdoende als decor voor wat filmproducenten, ligt Cinderella er momenteel leeg en verlaten bij.

De glorie tijd is voorbij, de urbex glorie tijd is ook voorbij. Zoals gezegd …… ik had hier jaren eerder moeten zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 21 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nu te bestellen op Urban aan de Muur!

Klik om te bestellen voor aan jouw muur: