Lord of War
maart 30, 2019
Blue Christ Church
maart 30, 2019

Mansion of the Bride

Mansion of the Bride; wat eens een pracht van een urbex locatie was, is de laatste maanden flink aangepakt. Achteraf gezien waren we hier nog net op tijd binnen, de locatie is in Mei 2019 volledig ontruimd, ons bezoek dateerde van een paar maanden daarvoor. Mansion of the Bride, ook wel Manoir DP genoemd in de scene, bekend om de trouwjurk die er nog hangt. Sommigen hebben de jurk niet zien hangen/gevonden. Even goed kijken en je ziet dat ze er is.

Mansion of the Bride

Veel van de spullen zijn in de afgelopen jaren verplaatst en veel spullen zijn zelfs al het huis uit gegaan. Toch zijn er een hoop spullen blijven staat [ten tijde van ons bezoek]. De piano is buiten de jurk om toch wel één van de pareltjes, ondanks dat ie zo vals als de pest is. De fruitteler die hier ooit met zijn familie woonde deed het goed in de business, het bedrijf draaide jarenlang goed. Om één of andere reden is er dan toch de slop in gekomen en heeft de familie met de haast het pand moeten verlaten, de exacte oorzaak is ons niet bekend.

Mansion of the Bride een lekker locatie om rond te lopen, blij dat we hem nog mee hebben kunnen pikken.

 

Mansion of the Bride / Manoir Dp
  • Algemene staat
  • Toegankelijkheid
  • Details [it's all in the details]
3

Samenvatting

Inmiddels is de locatie volledig leeggehaald en er qua urbex niets meer te beleven. Naar verluidt zal de gemeente het erf volledig leeg gaan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 + 16 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nu te bestellen op Urban aan de Muur!

Klik om te bestellen voor aan jouw muur: